FOR ET ROT!

God kveld folkens! Da har mor nettopp rengjort kjøkkenet etter mye søl og en spiseskje med frustrasjon. Jeg gir meg jo aldri… Men nå i kveld har jeg endelig innsett hvor utrolig lite flink jeg er på å lage cupcakes. Ja, så nå slipper jeg å gjøre det igjen. Et kurs hos Manuela som forøvrig er flink til å lære bort hjalp tydeligvis ikke stort. Der er er jeg et håpløst tilfelle gitt. 🙂 Og ikke nok med at jeg suger big time på cupcakekunst, jeg klarer selvsagt å gjøre noe jeg tenker ikke er så lurt i forkant før jeg faktisk gjør det. Nemlig å ikke skru av kjøkkenmaskinen når jeg skal ha oppi litt rosa farge med spissen av gaffelen. Gjett hva som skjedde! Joda, det jeg tenkte kunne skje men ikke brøy meg noe om. Mistet gaffelen, den snurret rundt i bollen sammen med frostingen en stund og vips lå den på kjøkkengulvet. For et rot og for et rotehode! Makan.
Jeg lover herved meg selv at det blir bestilt cupcakes ved neste anledning.
Emmagull ville at jeg skulle bake cupcakes til bursdagen hennes som vi skal feire i morgen, mulig hun ikke ber om det samme neste år når hun ser resultatet i morgen tidlig… 🙂
“Bake whit love” sier Manuela, hos meg er det heller “Bake no more”.
Bilde er lånt av Manuela som er helt RÅ på å bake. Bilde av mine er ikke tatt for å si det sånn…
Bloggen hennes kjenner dere helt sikkert til og den finner dere her. Det perfekte sted for inspirasjon om dere er glad i å bake! Det er en skikkelig “drømme seg bort” blogg.
Alt i alt fornøyd med kvelden. To bra ting kom ut av denne bakesensen. 
Nr 1. Innså at jeg kan gi opp cupcakes.
Nr 2. Kjøkkenet ble vasket.
Nå skal jeg legge beina høyt og være fornøyd med kjøkkenet mitt værtfall. 🙂
Håper dere har hatt en nydelig høstuke alle sammen. 
Ha en riktig så fin kveld!
Klem

PS. Kommentarene mine som ikke er publisert enda får jeg ikke opp. Har omsider spurt om hjelp, så da krysser vi fingrene for at jeg får de opp snart! Bare å skrive, så svarer jeg så raskt det lar seg gjøre.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *