JULEMAGI

 
God fredag!!! Ååå, nå er det stor glede for at vi går inn i en helg hvor vi hopper inn i desember. Emma har siklet etter pakkekalenderen sin nå i en uke, så hun er klar for å si det sånn. Og jeg gleder meg til “Jul i svingen”, såpass barnlig av meg er jeg. 🙂 Det er jo så koselig å se julekalenderen med lillegull i armkroken.
 
I morges satt jeg og mimret om julen hjemme på Strømmen. Jeg husker spesielt godt de rødrutede vinduene som mamma laget med rød teip, snøspray og de små figurene som hang i vinduene. Spenningen, kosen og alt dilldallet til mamma. Og ikke minst en pappa som en sjelden gang sto på kjøkkenet og lagde verdens beste saus. Julen var magisk!
 
Det er den i grunn enda, men nå er magien lagt i våres hender slik at vi skal videreføre den til jenta vår. Jeg håper hun gjør som meg om 30 år, sitter og minnes julen med glede. En ting er værtfall sikkert, i Villa von Krogh er det flust av hjerterom, glede og julemagi.
Alle bildene er lånt fra Riviera Maison.
 
Fast tradisjon hver julemorgen er at vi spiser kokt egg, så jeg tror nesten jeg må ta en tur på Sandvika Storsenter i dag og sikre meg noen av de søte eggeglassene. 🙂 Bare må ha de!
 
Hva er deres fineste juleminne?
 
God fredag!!!
 
Førjulsklem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *