LETT OG LEKKERT!

Hei igjen! Da er middagen inntatt, ungen og Mr. F er ute på akebrettet mens mor tar en pust i sofaen med macen. Herlig herlig!

Til adventstiden og jul så pynter jeg alltid med en del grønt, gjerne svibler. De er så søte og passer fint både på et fat med lys og julepynt, i vinduskarmene, på bordet, ja til og med på badet. Og med mange svibler i heimen så går man fort tom for små krukker. Da har jeg løsningen!
Kjøp med deg litt mose og en ståltråd fra blomsterbutikken. Det er bare å klippe til mosen i den størrelsen du trenger for å dekke svibelen. Ta svibelen ut av plastikken og rull mosen rundt. Så er det bare å ta ståltråden og surre den rundt noen ganger til mosen sitter som den skal. Jeg har kjøpt både svibler, mose og ståltråd i gull og sølv hos Mestergrønn. Enkel og dekorativ julepynt som også kan egne seg som søte små gaver til venner.

Ha en forsatt nydelig mandagskveld!
Og husk, dere er herlige!!! 🙂
Klem

0 Comments

 1. veldig lekkert 🙂

 2. Så nydelig!!!

 3. Anonymous

  Det var et nydelig bord!!
  Og du er så fint gravid, utrolig koselig at det plutselig skjedde!

  E

 4. Så fint det var 🙂

  Ha en fortsatt fin kveld 🙂

 5. Anonymous

  Du er herlig 🙂 Nydelige blomster. Fin kveld til deg.

 6. Takk for fint tips 🙂

 7. Nydeleg dekka bord!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *