ÅRET 2013

God nyttårsdag! Har dere hatt en fin jul? Nå har vi vært hjemme noen dager og bare slappet helt av, nydelig! Mangler bare litt snø, men den kommer vel…

Ingen ting er som julefreden med familien. God mat, koselige filmer og tid til å være tilstede for hverandre. Det er jo litt slik at vi ellers stresser gjennom hverdagene og kanskje glemmer litt det å være en familie. Så da er en juleferie en god bidragsyter for å nyte hverandre og de man har kjær.

I årets siste dag så ser man jo litt tilbake på året som har gått og 2013 har vært både glede og sorg. Men mest glede. 🙂 Etter en litt vanskelig vinter og vår ble vårt største ønske oppfylt med en liten mageboer i august. Og Knøttet har satt sitt preg på høsten med svekket energi og gledesrus fra topp til tå.

Den største lykke av alt er familien min, og vi gleder oss til å få en liten prins eller prinsesse til våren. Tenk at jeg skal få oppleve å trille en liten en igjen! Det blir en fin vår og sommer…
Når jeg ser tilbake på 2013 er jeg takknemmlig for et fint år som har kommet i mange ulike nyanser.
Gleden over familien og gode venner, gleden av at alle er friske, gleden av et lite barn i magen, gleden av å bo i i vårt flotte land, gleden av å være lykkelig. 
Og så har man sorgen som er motsetningen til gleden. Den har minnet meg om hvor mye gleden betyr og hvor glad man skal være når det er den som preger livet ens. 
Måtte 2014 bli et gledelig år for oss alle.
Tusen takk for et fint år sammen med dere og takk for at dere varmer hjerte mitt gang på gang. Dere er utrolige! 

GODT NYTTÅR!!!

Klem

0 Comments

 1. Ønsker deg og dine alt godt for det nye året!!

 2. Kære søde Anine med bloggen over alle blogs 🙂
  Det kan jeg roligt sige, for din blog er den som jeg har fulgt i flest år. Det var den første blog, som jeg fik øjnene op for, og synes var helt fantastisk og utrolig inspirerende. Jeg har været så glad for at følge din blog, og glæder mig til også at følge dig i 2014.
  STORT TILLYKKE med familieforøgelsen og håber at 2014 bliver et fantastisk år for dig.
  Rigtig godt nytår.
  Kram Jeanette

 3. Takk for Det Gamle <3

 4. Godt nyttår til deg ! Høyres ut som året 2014 blir eit bra år for deg ! lykketil.

  – Lene 🙂

 5. Flotte bilder! Du har et flott hjem, Anine! 🙂 Godt nytt år! 😉

 6. Ønsker deg et riktig godt nytt år Anine! 🙂

 7. GODT NYTT ÅR Anine:))
  Det blir nok en flott 2014, med en liten en på trilletur, herlig:))

  Flotte bilder! Gleder meg til og følge bloggen din også i 2014 ♥

 8. Anonymous

  Heisan. Fine betrakninger om året som har vært. Gleder oss over start på nytt år og alt det vil bringe av både gleder og sorger.Skal kjenne på både oppturer og nedtureer – da vi lever som mest. Ha en fin fin dag. Mvh karjis

 9. Vilken trevlig blogg du har, jag upptäckte den först nu.
  Susanne

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *