FERIE I SPANIA? VI HAR LEILIGHETEN!

God kveld folkens! Ikke en sommer uten sikret sol og badeglede! 🙂 Etter mye frem og tilbake så blir det en tur til Marbella til sommeren igjen. Det er jo “hytta” våres, så det bør gå greit med lille Knøttet. Men det blir ikke 4 uker som forrige sommer, så vi har noe ledig i juli hvis noen kunne tenke seg en tur til Casa von Krogh på solkysten. Det er fint å dra hele året, spesielt er vinterstid ypperlig for golfere. Golfemekka! 🙂 Jeg har vært der i desember, begynnelsen av mai, juni, juli, august og september og hatt strålende vær hver eneste gang. “Sole seg vær” i mai er ikke å forakte…

Litt om leiligheten.
104 kvm hvor deler er nyoppusset, 30 kvm terrasse med nye rottingmøbler og utsikt til Gibraltar på en klar dag, 2 soverom med hver sine bad, hvorav et av soverommene er med dobbeltseng (plass til madrass på gulvet evt), det andre med sengeplass til 4/5, heis til garasje rett under leiligheten, basseng, norske tv-kanaler, paraplytrille til å legge ryggen bakover, barnestol til barn over 3 år, håndkler, sengetøy, vaskemaskin/tørketrommel, fullt utstyrt kjøkken, grill, trådløst internett osv. Paddeltennis to minutters gange fra leiligheten for de som vil røre på seg.

Leiligheten ligger i Puerto Banus, ca 10 min gange til stranden. Det er også bra med parkeringsplasser ved stranden om man vil kjøre. Shoppingmekka med stort kjøpesenter 10 minutter unna med bil, El Corte Ingles to min med bil, masse lekre butikker i havna og i sentrum, koselige restauranter og fantastiske nattklubber. Vi har mange steder å anbefale for god mat og hyggelig lag om ønskelig.

Ellers så er det jo hyggelig å grille på terrassen og nyte ferielivet… Ikke dum utsikt over Gibraltar heller….
Gleder meg jeg!
Ha en fortsatt finfin kveld fine!
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *