INTERIØRNYTT

Hei og godt nyttår! Har dere kommet godt i gang med 2014? Vi har om ikke annet fått ryddet litt på garderoberommet og pikerommet vi. Når ungen ikke bruker lekene sine lenger da daler de ned i esker til nestemann får glede av de. 
Og i dag skal julen som smått ut av huset, vi har jo levd med julehus i to mnd nå… Så kan trygt si jeg har fått min dose. Juleprogrammet som ble laget her før jul ble desverre utsatt til julen 2014, så da må vi bare vente et års tid… 🙁 🙁 🙁 Men vi har mye annet å glede oss over i mellomtiden!
Med januar kommer ofte lysten til å gjøre det litt “renere” i interiøret, finne frem noen skatter fra skattekjelleren og få det litt lysere. Heldigvis går vi sakte men sikkert lysere tider i møte og januars høydepunkt er gave og interiørmessa med dens vår og sommerkolleksjon. Mmm… Har allerede tittet i katalogene til flere og jeg gleder meg spesielt over alt det turkise. Våren og sommeren hos oss blir som alltid rosa, fersken og grønn. Men i år får vi besøk av Mr Turquoise også.
For litt vårlig inspirasjon kan dere kose dere med denne katalogen fra danske Hübsch. Enjoy!
Ønsker dere alle en strålende dag!
Klem fra

 i vårstemning

0 Comments

 1. Godt nyttår til deg og dine, Anine.
  Ja, godt det går mot lysere tider og lengre kvelder etter hvert nå… Det gledes.

  Må dere ha en fin januarstart!
  Hilsen TOVE

 2. Nydelig dette!
  Håper du får en fin dag i dag 🙂
  Klem fra Monica.

 3. I just saw your blog. You have such a beautiful house. All the best, Lota.

 4. Anonymous

  Elsk – smelsk på hele katalogen!! Hvem forhandler dette merket i Norge?? 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *