HUSPLANER…

Hei og hå, god tirsdag! Er det fler enn meg som lengter mot lysere tider? Nå har det vært mørkt og trist lenge nok synes jeg. Ikke kommer det noe snø heller… Det hadde værtfall hjulpet litt. 🙂
Vi er i full gang med årets husprosjekter, kjenner en ny giv etter en lat juleferie… Og lista er lang, så det er godt vi er i gang. 
Et av årets prosjekter er å bygge en utestue, så den er vi så langt ganske enige om hvordan skal se ut. Vi bygger en peis der, så planen om å få laget et bord med gasspeis i til rottingsofaen utgår. Smør på flesk trenger vi ikke. Der blir det bare et vanlig bord og jeg prøver å overtale Fredrik til et betongbord. Hva tror dere? 
 Noen som har erfaring med å ha dette utendørs?
Tenkte jeg skulle se på bord på messa, så må nok sette inn støtet på å overtale Mr. LoverLover. Jeg har spurt meg selv om det utallige ganger og skjønner det bare ikke… Hvorfor skal han ha så mange meninger om alt? 🙂 Om ikke annet så deler vi værtfall en interesse for hjemmet vårt da… Og jeg får jo tross alt trumfet igjennom det rosa hver vår… 😉 Det må jeg jo si meg fornøyd med.
Nå får mor jobber litt, så får dere nyte dagen hvorhen dere måtte være. 🙂
Ha en skjønn tirsdag folkens!
Klem

0 Comments

 1. Jeg vurderer betongbord inne. Men har lest at det tar til seg veldig mye flekker. Så det må behandles med noe. Utrolig tøffe er de hvert fall!
  Gleder meg til vi kommer så langt som til utestue! Lykke til! 🙂

 2. Alle mine venninner er sååå misunnelige for at jeg har en mann som bryr seg veldig om hva vi putter inn i hjemmet og hvordan vi skal pusse opp osv. Vel, jeg må si, at det er ikke bare, bare det heller og som du er inne på her, vi må bruke noen kilo energi for å få trumfet igjennom noe av våre ønsker da, hehehe! Det artige er, at bare jeg får vist mannen mange nok ganger det jeg ønsker å kjøpe til hjemmet og da snakker jeg om de litt større tingene, ikke nips, det bryr han seg lite om heldigvis, så tar det ikke lang tid før han er enig med meg…han tar til og med æren for det når det har kommet i hus og snakker om det til alle som kommer, at han har så god smak og har valgt ut både det ene og det andre…TYPISK! Haha, de er jo bare dyrebare disse mennene våre da, smil 🙂 BTW; Blir kult med betongbord ANINE, stå på ditt, så blir han nok enig til slutt 😉
  Klem fra Anne

 3. mange ville klonet mannen din om han er noenlunde enig med deg,

  5 års krangling om hvordan huset skal se ut gjør at det likssom aldri blir ferdig. I og med at vi ahr flyttet 8 ganger på 3.5 år. Eg blir gal. Neste gang ryker han sier eg bare!

 4. Her er utebadet vårt som mannen har laget. Dette er ganske høyt da det er spisebord men kan sikkert lages lavere. Vi er superfornøyde

 5. Anonymous

  Vi har ett sånt ute og det funker helt fint 🙂 Det står innendørs når det regner da 😉 Hva med å lage ett innlegg om utestuer? er sikkert mange som trenger litt inspirasjon til våren/sommeren :))

 6. Anonymous

  Hei! Utrolig flott uteplass dere har!Hvor kjøpte dere rottingmøblene? Liker ideen din med betongbord-det blir en fin kontrast. Lykke til med planene!

 7. Anonymous

  Elsker betong! Er nok lurt å behandle betongen jevnlig for å forhindre flekker, betong er porøst og vil trekke til seg farge/væske.
  Vi er også i gang med å planlegge utestue, hadde vært supert å høre mer om hva dere tenker å gjøre:-)

 8. Uff da Lin, det er ikke bare bare… 🙂 Det er bare å sette ned foten skikkelig skjønner jeg.

  Kari, da har vi like menn på den fronten. Det er jo som skriver på en måte koselig… 🙂

  Behandling av betong, bør helt sikkert gjøres. De må jo ha noe for dette, eller hva?

  Møblene er fra Skeidar, men det er de samme som er fra Living og Home&Cottage. Nice serien. Var rimligere på Skeidar enn de andre.

  Innlegg om utestue kommer!!! 🙂

  Susan, skal sjekke ut nå.

 9. Hei! Så koselig dere har det. Hvor kan jeg få tak i den fine rottinggruppa? 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *