JANUAR, LYST OG LETT…

Hei igjen! Titter innom igjen for å vise dere mitt “januarkjøkken”.

Ikke bare har den fete julematen blitt byttet ut med en lettere kost, interiøret er også lettere. Den koselige røde, grønne og naturlige julepynten har blitt byttet ut med pastellene mine som minner om en ny vår, lys og glede. Ja, for er det et rom som er gledesrommet her i huset så er det kjøkkenet. Her er gjenstander fra slekt og gamle dager samlet med våres nye og kjære ting. Sølvbestikket fra farmor brukes til hverdag, diskusjoner fyker over kjøkkenbordet og latter kommer ofte fra ungen på enden av bordet. Og ikke minst, her lages matmagi… Og den nytes. Og nydelig vin nytes når en ikke er på tjukka. Jeg kan bare si en ting om dette kjøkkenet, og det er at dette rommet er Anine i interiørform. Ikke så trendy, men varmt og trygt…

Det er deilig å få det lysere i interiøret i en ellers ganske mørk periode. Det er ikke så mye som skal til. Jeg har bare byttet ut de mørke gjenstandene med pasteller. Gjort i en fei!
Hvilket rom er deres favorittrom hjemme hos dere?
Ha en forsatt finfin kveld mine kjære lesere.
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *