NY SPISESTUE, IGJEN…

Heisann hoppsann! Hvordan går det med dere? Her går det treigt… I know. Men noen dager er mer energifylte enn andre og de settet meget stor pris på! Håper dagen i dag blir slik. Mamma er på vei fra Fetsund for en mor/datter dag i Askerbygda. Koselig!!! Bollene er på tin, kaffen er klar, håret står til alle kanter og ansiktet trenger en liten freshing up. Dvs, Aninemor er snaaart klar for besøk. 🙂
Og siden bloggen ble 5 år og undertegnende 32 forrige uke så har skribenten kjøpt seg ny spisestue for å feire livet. Ja, det er den tredje på fire år… Pytt, pytt. Har jo ikke tapt noe på det. Den vi har i spisestua i dag skal stå i vinkjelleren, så da (ENDELIG) har mor kjøpt seg den spisestua hun har siklet på i årevis. Nemlig rundt spisebord og suuuuperdigge stoler fra Riviera Maison. Ååå, som jeg gleder meg til å få det! Vinkjelleren kommer vi tilbake til når den er ferdig. 🙂 Blir superfin! 
Riviera Maison på Sandvika Storsenter har forresten 10% på alle møbler i dag, nattåpent vettu. 😉
Nei, skal jeg karre meg opp trappene og inn på badet da mon tro? Det er ikke bare bare om dagen det skjønner dere. 🙂 Turbomamma har blitt til sneglemamma… Og går som en pingvin! Skikkelig lekkert. 
Jeg får hive meg rundt jeg da så får dere ha en aldri så flott torsdag i februar.
Kos dåkk! 😉
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *