STRANDLIV, SHOPPING, SPISE, DRIKKE OG FESTE I MARBELLA

God dagen! Her skinner solen, men likevel så drømmer jeg om sommer. Marbellasommer! Det er ingenting som å ha ferie, bare nyte solen og hverandre. Ååå, lengter…
Vi tar turen til solkysten i juli, men har fremdeles noe ledig i leiligheten vår før den tid. Ingen som har booket seg inn i påsken, så her kan dere se på annonsen om det skulle være noe. Den finner dere HER.
Tenkte jeg skulle komme med noen tips til dere med mine favoritter. 
Strandliv og fest, da er ikke Nikki Beach til å komme utenom. Bør prøves på søndager! Ellers så går det fint å booke et lunsjbord. Vi hadde med et knippe unger på lunsj der, ingen problem… Miniburgerene der er verdt turen! Mmm… De er fantastiske!!!
Ocean Club, party party party! De har god sushi! 🙂 Kan også bare spise lunsj der om man er fysen på god sushi. Begge stedene bør man booke seng på forhånd.
Strandliv med barn. Da pleier vi å være på Mistral Beach eller Pedro’s Beach. Her har de gode restauranter på stranda, fine strender og god stemning. Mistral er favoritten! Her kan man også nyte en deilig massasje mens de andre koser seg på stranda.

Shopping. Er overalt! I Puerto banus finner man et stort El Corte Ingles med alt mulig, Zara, Zara Home, alle designbutikkene finner man i havna og solkystens største kjøpesenter La Canada finner man en ti minutters biltur unna Puerto Banus. Man kan kvitte seg med mye penger om man ønsker det… 🙂

Ut å spise, drikke og feste… Finca Besaya er bare rett og slett nydelig! Her kan man sitte ute i den vakre hagen og nyte en bedre middag. Blir til nattklubb etterhvert.

Olivia Valere. Her har de dinnershows som er fantastiske! Et utested som oser luksus når man ønsker det.

Funky Buddha er også et fantastisk utested!

Favoritten over alle favoritter er Suite på Hotel Puente Romano. Her har de nydelig mat, marrokansk eller sushi, og stedet blir til utested senere på kvelden. Er kun oppe fredager og lørdager.

Ellers så har man noen gode restauranter som egner seg bedre når man vil ha med barna. Los Bandidos, La Sala, Güey, Belvedere, La Moraga tapas, Pizzeria Picasso.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *