STRANDLIV, SHOPPING, SPISE, DRIKKE OG FESTE I MARBELLA

God dagen! Her skinner solen, men likevel så drømmer jeg om sommer. Marbellasommer! Det er ingenting som å ha ferie, bare nyte solen og hverandre. Ååå, lengter…
Vi tar turen til solkysten i juli, men har fremdeles noe ledig i leiligheten vår før den tid. Ingen som har booket seg inn i påsken, så her kan dere se på annonsen om det skulle være noe. Den finner dere HER.
Tenkte jeg skulle komme med noen tips til dere med mine favoritter. 
Strandliv og fest, da er ikke Nikki Beach til å komme utenom. Bør prøves på søndager! Ellers så går det fint å booke et lunsjbord. Vi hadde med et knippe unger på lunsj der, ingen problem… Miniburgerene der er verdt turen! Mmm… De er fantastiske!!!
Ocean Club, party party party! De har god sushi! 🙂 Kan også bare spise lunsj der om man er fysen på god sushi. Begge stedene bør man booke seng på forhånd.
Strandliv med barn. Da pleier vi å være på Mistral Beach eller Pedro’s Beach. Her har de gode restauranter på stranda, fine strender og god stemning. Mistral er favoritten! Her kan man også nyte en deilig massasje mens de andre koser seg på stranda.

Shopping. Er overalt! I Puerto banus finner man et stort El Corte Ingles med alt mulig, Zara, Zara Home, alle designbutikkene finner man i havna og solkystens største kjøpesenter La Canada finner man en ti minutters biltur unna Puerto Banus. Man kan kvitte seg med mye penger om man ønsker det… 🙂

Ut å spise, drikke og feste… Finca Besaya er bare rett og slett nydelig! Her kan man sitte ute i den vakre hagen og nyte en bedre middag. Blir til nattklubb etterhvert.

Olivia Valere. Her har de dinnershows som er fantastiske! Et utested som oser luksus når man ønsker det.

Funky Buddha er også et fantastisk utested!

Favoritten over alle favoritter er Suite på Hotel Puente Romano. Her har de nydelig mat, marrokansk eller sushi, og stedet blir til utested senere på kvelden. Er kun oppe fredager og lørdager.

Ellers så har man noen gode restauranter som egner seg bedre når man vil ha med barna. Los Bandidos, La Sala, Güey, Belvedere, La Moraga tapas, Pizzeria Picasso.

0 Comments

 1. Åhhh, vi skal heldigvis ned i påsken + 3 uker i juli, og jeg gleder meg SÅNN. Fantastisk område, både å bo i(vi har faktisk bodd der i 1 år tidligere) og feriere i. Kjekt å lese litt om tips for Marbella, har opplevd det meste men var blant annet en del restauranter vi ikke har vært på. Vår leilighet ligger jo i Benalmadena, så vi er nærmere Malaga. Men er alltid 2-3 turer til Marbella for shopping på La Canada, kose oss i Puerto Banus og shoppe i området rundt.

  Til de av dere som tenker dere nedover på ferie for første gang, så kan jeg anbefale dere å leie bil. Vi har stående bil som vi eier der nede, og den gir oss en enorm frihet. For det er veldig mye å farte til i området. Jeg elsker jo shopping, og det ligger MANGE kjøpesenter på Costaen som man enklest kommer til ved å kjøre. I tillegg er det jo et golfparadis, så mannen farter rundt for golfrunder på flere av de fantastiske banene. Og så burde man ta turen inn til selve Malaga når man er i området. Spise tapas,shoppe, finne Picassos hjem og museum, dra til den nye fine havnen osv. Man kan forresten ta tog inn til Malaga fra Fuengirola. Det er egentlig å anbefale om man er ukjent inne i byen. Vi kjører alltid inn til Malaga nå, men vi brukte litt tid på å bli kjent. Nå tør til og med jeg å kjøre alene hit!

  I tillegg ligger både Gibraltar og Marocco nært Marbella, og det anbefales å ta turen begge plassene. I tillegg er Ronda en fantastisk plass(men ikke noe å besøke midt på sommeren, da er det veldig varmt der)

  Så vil jeg bare anbefale å ta turen ned i påsken, når Anine har det ledig da. Vi har tradisjon for å dra ned hver påske, og det er en fin tid der nede. Skikkelig vårstemning, og når solen titter fram er det bikinivær.

  Sånn, da ble det en liten guide til leserne dine fra meg også 😉

 2. Anonymous

  Dette blei kontrast til staute “Hafslobøgdi”,ser ut som det er litt mer deg det siste innlegget.
  Ser kjempefint ut der da.

 3. Ja det er deilig med sol og varme Spania. Men Hafslo på en vakker sommerdag er ikke å forakte det heller. 🙂 Alt til sin tid og hver sin sjarm.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *