DA ER DET VÅR!

God lørdag morgen alle sammen! Da var det endelig helg etter en travel uke. Ingenting er som å stå opp lørdag morgen når solen skinner, kaffen er på bordet og påskeliljene springer ut en etter en. Det er tegn på vår det! 🙂 Og planene for helgen er for lengst rablet ned på “gjøremålslista”. Dette blir en effektiv og deilig helg! 
Nå som all snøen er borte skal vi rydde og vaske ute, frem med løvblåser og høytrykkspyler! Noen gamle kvister og stubber skal brennes, nytt spisebord skal hentes, søppel skal på dynga og alle klær etter Emmagull skal vaskes og sorteres i bokser. Og midt oppi det hele skal vi kose oss med pølser, vafler og saft. Mmm… En liten dugnadshelg på familien von Krogh. Det skal bli godt!
Påskeliljene har jeg både inne og ute nå. De tåler å stå ute om natta, så da er det bare å gjøre det koselig utendørs. Jeg har kjøpt en hel hær på Mestergrønn, bare 15,- kr pr stk. Det går ann da! 
Ja, det er koselig med lysere tider! Man blir jo så GLAD!!! 🙂
Nå er det vel på tide å sette på rundstykker og koke noen egg så resten av folket her får litt drivstoff å jobbe på.
Ønsker dere alle en NYDELIG lørdag!
Klem

PS, telysestakene og den gule radioen er nytt. Kjøpt hos Moodies i Asker. Telysestakene er fra Bloomingville og radioen er POPradio.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *