ET KRITIKKVERDIG LIV?

Hei dere!

Nå tenkte jeg å dele noen ærlige ord med dere alle sammen. Jeg gjør jo alltid det, men må si meg ganske oppgitt over hvordan folk som ikke har interesse om å lese positive og glade blogginnlegg likevel piner seg gjennom de for å kritisere og slenge med leppa. “Bloggere tåler ikke kritikk”, men hvorfor i alle dager skal bloggere kritiseres så fælt? Er det på tide å gå inn i seg selv og gjøre noe med det først kanskje? Ikke la det gå ut over andre.
Og synes dere kritikere virkelig at vi skal skrive om alt som er leit? Hvem har glede av å lese om de negative sidene i livet i da? Ja, bortsett fra dere få som ikke er så positive og ikke har det så bra med dere selv.

Nei, vet dere hva. Alle mennesker har tunge perioder, det har også jeg. Og jeg har delt mer enn bare de positive sidene i livet mitt her på bloggen. Både hva gjeder å få et barn til, bilulykken som rammet familien vår osv. Så kom ikke her å døm hverken meg eller andre bloggere for å være overfladiske. Dere har ikke peiling! Vi deler da ikke ALLE sidene og tankene våres med bloggleserene. Dette er ikke en “blottelegge hele sjela” blogg, men en interiør og hverdagslivblogg. Vil dere kritisere interiøret, be my guest. Men å kritsere meg som person kan dere legge igjen på hylla. Hva slags mennesker er dere surpomper egentlig? Fy skam på dere.

Nå skal vi kose oss med en deilig solfylt lørdag videre, så regner jeg med at jeg får enda mer pepper og kritikk etter dette innlegget. 😉

Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *