ET KRITIKKVERDIG LIV?

Hei dere. 

Nå tenkte jeg å dele noen ærlige ord med dere alle sammen. Jeg gjør jo alltid det, men må si meg ganske oppgitt over hvordan folk som ikke har interesse om å lese positive og glade blogginnlegg likevel piner seg gjennom de for å kritisere og slenge med leppa. “Bloggere tåler ikke kritikk”, men hvorfor i alle dager skal bloggere kritiseres så fælt? Er det på tide å gå inn i seg selv og gjøre noe med det først kanskje? Ikke la det gå ut over andre…
Og synes dere kritikere virkelig at vi skal skrive om alt som er leit? Hvem har glede av å lese om de negative sidene i livet i da? Ja, bortsett fra dere få som ikke er så positive og ikke har det så bra med dere selv.

Nei, vet dere hva. Alle mennesker har tunge perioder, det har også jeg. Og jeg har delt mer enn bare de positive sidene i livet mitt her på bloggen. Både hva gjeder å få et barn til, bilulykken som rammet familien vår osv. Så kom ikke her å døm hverken meg eller andre bloggere for å være overfladiske. Dere har ikke peiling! Vi deler da ikke ALLE sidene og tankene våres med bloggleserene. Dette er ikke en “blottelegge hele sjela” blogg, men en interiør og hverdagslivblogg. Vil dere kritisere interiøret, be my guest. Men å kritsere meg som person kan dere legge igjen på hylla. Hva slags mennesker er dere surpomper egentlig? Fy skam på dere.

Nå skal vi kose oss med en deilig solfylt lørdag videre, så regner jeg med at jeg får enda mer pepper og kritikk etter dette innlegget. 😉

Klem

0 Comments

 1. Hei,
  bare la det prelle av…. som vann på gåsa.
  du er du og det er din blogg. jeg liker din positivitet. du virker som et helt normalt og kjempehyggelig menneske. liker meg her og kommer tilbake, igjen og igjen….
  år etter år.
  nydelig helg til deg og dine
  klem TOVE

 2. Hei Anine ❤
  Huff, ja det er alltid noen “slike” der ute… Skjønner heller ikke hvorfor de på død og liv skal legge igjen slike kommentarer om andre personer, eller interiør for den saks skyld spør du meg… Da er det vel bare å kutte ut å lese interiørblogger som man ikke liker? – ja jeg også lurer egentlig på hva slags mennesker disse surpompene er?
  – men når det er sagt, så elsker jeg i alle fall bloggen din, og det du deler med oss… Herlig hjem, og herlig blogg – liker meg godt her inne hos deg ❤ Håper du får en fin lørdag og helg sammen med dine og bare gi f… i slike kommentarer – de er ikke verdt å bry seg om… Klem fra Mette

 3. Du skal bare være dig selv og skrive om hvad der falder dig ind.
  Jeg trives her på din blog.
  God lørdag til dig.

 4. Anonymous

  Hei ! Huff , ikke bry deg om slike negativiteter ! Jeg elsker positive mennesker , og da mener jeg ikke at alt trenger å være tipp topp alltid , men at man generelt har en positiv holdning til livet og mennesker rundt seg ! Og jeg synes du er ekte ! Forstår veldig godt du ikke blottlegger sjela du her på nettet , det synes jeg ville vært å blamere seg selv ! Du har en sunn og fin måte å blogge på . Så fortsett å spre det positive , Anine . Vi bor tross alt i verdens beste land ! Er personlig lei av alt syt om dårlig vær , kritikk av andre osv .. , her på nettet . Den som ikke unner andre suksess og lykke har det virkelig ikke godt med seg selv og sitt liv ! Keep up the good vibe ! Klem fra Pia 🙂

 5. Æsj, en del mener alt for mye om hvordan andre skal opptre, om det så er på blogger, i sosiale medier eller i livet generelt. En ny versjon av den smålige nabokjerringa som ikke tåler andres oppturer, går jeg ut fra.

 6. Skjønner deg godt, Anine. Det er ikke måte på hvor mye synsing vi bloggerne skal tåle. Selv med min matblogg slippet jeg nok unna de mest krasse kommentarene som interiørbloggere og andre får, men er likevel så lei av nesten daglig kommentarer a la”tenk du skriver gratis for andre og gir bort dine beste oppskrifter uten å tjene en krone”. Får meg uansett til å føle meg naiv og dumsnill. I dag er jeg litt lei av alle de som vet best hele tiden…
  Uansett, jeg elsker bloggen din! Håper du ikke mister motet! du har mange fans må vite! Monica

 7. Anonymous

  Så leit at du opplever sånne folk. Jeg er likevel glad for at du fortsetter å blogge. Jeg sjekker innom her ofte, og er veldig glad i den.

  Bra du sier i fra! Folk som bare er ute etter å gjøre kvalm og å såre folk, har godt av å høre hvor talentløst det er!

  Ønsker dere en fin helg!

 8. Det bunner som regel i misunnelse, du er en flott person og har en nydelig blogg. Skjønner godt at du blir irritert, prøv bare å huske at her er det de som har et problem ikke du! Ha en nydelig solrik dag 🙂 Kristin S

 9. Amen! Kjempebra sagt 🙂
  Har en ikke noe fint å si tenker jeg at da kan de la være å si noe.. Det gjelder stort sett alt..
  Ha en fin lørdag 🙂
  Charlotte

 10. Jeg har ingen stor og sponset blogg men opplever allikevel at mennesker (som også står meg nær) kaller meg for struts fordi jeg ikke fokuserer (hverken blogg eller i livet) på de negative tingene. Folk får da vel mer enn nok av det ellers?

  Jeg forsøker la det prelle av, men det er ikke alltid lett, da tar jeg meg et bad med en bok og tenker at livet er greit for meg så får andre takle sin dag på sin måte.

 11. Anonymous

  Sjalusi er en skummel sjukdom veit du! Stå på, og lykke til med innspurten. Eg har termin omtrent samtidig med deg, og rekna ikkje med kvar dag er lik der heller. Men e det vits å klage då? Premien e gull verdt alt slitet, og ka har vi igjen for å vere negative? Anna enn å glede kritikarane då 😉 Ha en strålande lørdag! 😉

 12. Hei Anine! Jeg stortrives på bloggen din, og leser den med stor glede! Misunnelse finnes dessverre overalt, og det oppleves fra liten til stor! Du har en utrolig bra blogg og inspirerer et utall interiørelskere, og det er jo også derfor du har utrolig mange følgere og sidehenvisninger. Fortsett med det! Jeg gleder meg til å følge deg videre! Ha en fortsatt god helg til deg og din familie!!

 13. Anonymous

  Fortsett å spre positivitet, glede og masse inspirasjon her på Facebook du! ;-))) Vi lever i Raushetens tid nå, janteloven vil vi ikke ha lenger! Selv om det selvfølgelige finnes noen slengere med kritikere, bedrevitere fortsatt….. Synd – for dem! Stå på å spre glede over ditt og datt, alt det gode i livet ditt! Heldige, flotte du! <3 God klem, Kari

 14. Avundsjuka människor finns överallt, synd om dom som slösar livet på sina negativa tankar. Fortsätt med din fina blogg, följer den med glädje.
  Stor kram fina du!

 15. Cecilie T

  Kjære Anine 🙂
  Du må aldri glemme av alle oss beundrere også. Du inspirer så mange og bloggen din har betydd så mye for min egen del. Da jeg hadde en tøff og tung periode, fikk jeg stor glede av bloggen din. Jeg ble så hektet at jeg måtte lese den helt fra starten av. Gøy å se hvordan den har utviklet seg! 🙂 Elsker måten du skriver på og kjenner meg igjen i mange av de hverdagsøyeblikkene du beskriver. Jeg måtte flire da du skrev om fredrik etter hans motorsykkeltur, og at han kom hjem med så mye på hjertet. Fortsett sann du er! Jeg digger deg! 🙂

 16. Anonymous

  Så enig! Har aldri skjønt hvorfor de gidder å lese innlegg, når de er så negative! Jeg synes at samme hva det gjelder, så må noen kommentere på en destruktiv måte. Det kan være en hvilken som helst gladsak i en avis feks., så kommer det noe dritt. Det er så mange som ikke viser respekt. De fleste ville jo aldri sagt det face to face. Stå på videre!

 17. Anonymous

  Slike småligheter, må du bare ikke bry deg om! Det handler helt sikkert om misunnelse. Noen mennesker takler ikke at andre lykkes! Jeg har selv opplevd kritikk og baksnakking, og da det er blitt tatt opp med de det gjelder, kommer det frem at det er nettopp misunnelse og bitterhet som kommer frem… Så Anine: Vær så snill og IKKE buk ett sekund eller noe som helst energi på dette! Jeg vet at det er vanskelig, men det er dessverre sånn mennesker kan være!
  Jeg synes du deler veldig mye av de deler av livet ditt som har vært vanskelig! Jeg har fulgt deg hver dag i flere år, og jeg GLEDER meg HVER dag til å lese bloggen din!
  Nyt livet og at livet har ordnet seg greit for deg. Det har du fortjent!!!
  Masse, masse lykke til med bloggen, og nyt lykkerusen med barn i magen!!!
  Wenche

 18. Hei Anine
  Jeg bruker ikke å komentere noe egentlig , men nå må jeg bare. De fleste av oss deler ikke alt i livet med allle en treffer på si vei . Surpomper som mener en har krav på å vite alt skal en ikke høre på. Du har en interiørblogg og den liker jeg og mange andre veldig god. Jeg har fulgt bloggen din i mange år og finner mye inspirasjon der 🙂 Forøvrig må jeg si gratulere med babyen , jeg ønsker deg og familien lykke til . Og fortsett å inspirere meg og veldig mane andre med den flotte interiørbloggen din .

 19. Anine!
  HÅPER du klarer å riste slik av deg…Du har et vakkert hjem og en fin familie (virker det som 🙂 ) og det er kanskje nok til å ergre noen…??? Jeg hadde fått skikkelig klump i magen av å skrive stygt til noen ,jeg…uansett.
  Ja,ja, som sagt håper jeg du klarer å ikke ha fort stort fokus på det!
  Klem fra Anette♥

 20. Eg er så heldig å aldri oppleve negativ kritikk på min blogg,men eg forstår hva du mener og eg blir ofte irritert på andres vegne.
  Smak av klær, interiør, hårfarge, bred rumpe,bruker for mye penger,er dum, er teit, er upersonlig, har tatt silikon, lyger bla bla bla er så mye dritt folk skriver-ikkje for det man må gjerne ta silikon og tatovere hele kroppen for mitt vedkommende og bruker 5 årslønner på å innrede badet. Eg leser blogger for å bli inspirert, for å tenke, for å bli trigget, for å bli oppmuntret eller for å åpne øynene.
  Det er så mye vakker, dypt, vondt,spennende og intressant i blogglandia. Noe for alle.
  Haters gir deg lesertall 🙂
  og husk alltid at when people want to drag you down they are already beneath you.
  Lykke til med babyen og og din søte datter og flotte mann og nydelige hus skjønne du <3

 21. Hei�� dette bare måtte jeg kommentere!!! Synd at du faktisk må ha et slikt innlegg, men bra at du gjør det når det er på sin plass!!! Alle bloggene har forskjellige tema, om en vil grave seg ned i all verdens elendighet får man finne seg en annen blogg! Eller sitte klistret forran en eller annen nyhetskanal. Vi trenger noe som inspirerer oss, en god historie eller rett og slett er “lett underholdning”!! Det er nok alvor i arbeidsdagen min iallefall, så titter ikke innom bloggen din for å suge til meg enda mere av livets brutaliteter. Fortsett som før�� og lykke til med resten av svangerskapet! 🙂 bloggen din er super som den er den:) mvh Therese Søvik

 22. Ja, sånn har tydelig verden blitt. Man skal ikke leite lenge før man finner mennesker som legger “sport” i det å finne på negative og ufine ting å skrive om andre. Min mor og jeg kaller dem nett-troll. Og det vil jeg si er ganske passende navn egentlig.
  Jeg har gjort “sport” i å sitte å lese slike kommentarer og le høyt av dem. Tragiske mennesker! For annet en det kan man ikke gjøre, for de kommer nok aldri til å forsvinne.

  Ønsker deg en god helg. Klem Madelén

 23. Jeg skjønner ikke helt hva folk som gjør slikt egentlig tenker på. Helt unødvendig! Er helt enig det du sier 🙂 Liker forrstesten å titte innom deg, ikke alltid så flink til å legge igjen en hilsen- Så kjekt at dere skal ha en til! God klem <3

 24. Lena Winsjansen

  For min del syns jeg det er befriende å drømme seg bort i fine interiørblogger.Alle vet da at livet ikke alltid er like enkelt!Bloggen din er helt superfin. Jantelov,misunnelse er det mye av.Er man ikke A4,stikker hodet litt frem så blir man litt hakkekylling.Men STÅ på.Følg hjertet og LEV livet uansett!:) ha en strålende grand prix kveld.hihi.

 25. Alle kan velge vekk de bloggene som ikke interesserere og som en ikke gidder lese. Skriv om det du vil, du. Så får evt.leserne ta ansvar for seg selv.
  Klem fra Anette

 26. HEIA DEG ANINE!!
  Veldig bra skrevet 🙂
  Kos deg masse i kveld, og ta til deg de positive kommentarene i stedet for kommentarer fra surpomper, klem 🙂

 27. Anonymous

  Se der ja,der fikk du masse sympati fra dere såkalte vellykkede,er ikke så dum at vi ikke skjønner
  at det ikke er bare glam i deres liv heller.Men da er det bra å kompensere med å vise hvor flott dere
  har det,og si til folket,kjøp ditt og kjøp datt.Det tener vel du penger på tenker jeg.Takk for meg.

 28. Anonymous

  Jeg leser bloggen for å få inspirasjon og se flotte interiørbilder. Det er jo hele poenget. Derfor er jeg ofte innom bloggen DIN. 🙂

 29. Anonymous

  Hei Anine!
  For litt tilbake høyrde eg på radioen at damer smiler 60 gonger og dagen, menn 8. Ein del damer må smile på toalettet eller under dyna 😉 Enkelte tåler ikkje at andre har det bra, då er det lett å vera ekkel med andre… Du er ei herleg, inspirerande dame (som eg kun kjenner gjennom bloggen din), ta det gode til deg, og hev deg over det negative (sjølv om det kan vera vanskelig)! Svev på det positive alle me andre serverer deg <3 Ha ein fantastisk vår, med alt det flotte du og dine har i vente!
  Klem frå Bente

 30. Anonymous

  Jeg tror det handler om misunnelse. Jeg blir i godt humør av å se hvor koselig du har det rundt deg. Takk for at du deler.
  Lisbeth

 31. Amen to that, Anine 🙂 Fint og flot skrevet, og jeg er fuldstændig enig med dig :-). Nu MÅ folk da snart lære at ytringsfrihed IKKE er lig med mangel på pli og dannelse, og kan de ikke lide en blog, kan de da bare holde sig væk.
  Jeg har fulgt din HELT FANTASTISKE blog igennem flere år og er meget, meget glad for den og har virkelig fundet meget inspiration hos dig.
  STORT TILLYKKE med graviditeten 🙂
  Klem fra
  Jeanette

 32. Tenk såååå heldige vi er som faktisk tør å være oss selv! Stå på og blogg videre, det skal i hvert fall jeg gjøre selv om mange der ute er negative, men det er bare sjalusi det! 🙂 Ha en riktig god dag!!!
  Klem fra Anne <3

 33. Signerer den! 🙂

 34. Anonymous

  Trist at du må skrive et sånt innlegg.
  Bloggen din er herlig! Ikke tenk noe mere på surppompene, de lider nok bare av misunnelse. 🙂

  E

 35. Uansett hvor mange utrivelige kommentarer som tikker inn, skal du vite at det er mangfoldige fler som setter stor pris på bloggen din og alt du deler, Anine. For meg er bloggen din en absolutt favoritt, en soleklar nummer 1. Jeg gleder meg over hver innlegg du legger ut, tekstene du skriver, bildene du tar. Du inspirerer med din gode smak og ditt vakre hjem! Takk, håper du blogger langt inn i fremtiden 🙂

  Klem fra Ingvild

 36. Kjære deg 🙂 Ikke ofre negativitet fra anonyme personer en tanke ! Du lar oss få innsyn på en felles plattform og felles lidenskap når det gjelder interiør 🙂 Samt at du i tillegg velger å dele din hverdag 🙂 Blir inspirert av ditt hjem helt enkelt 🙂 Drømmer meg litt bort fra hverdagens plikter ved å se på forskjellige blogger 🙂 Det er yoga helt enkelt 🙂 Masse gode tanker sendes deg vedr 8 uker frem i tid ! 🙂 Et spørsmål til slutt , vil gjerne prøve meg på den paien , hva slags str på form ? Mvh Grethe

 37. Anonymous

  You go girl, fra en vellykket til en annen vellykket .

  1. Ragnhild

   Denne kommentaren var temmelig kritikkverdig

 38. Koser meg med bloggen din og deg som person. Synes synd på anonym over her som tydelig vis ikke har det så godt. Jeg tenker at vi som voksne selv tar våre valg i livet, hvilken utdanning vi tar og hvilken prioriteringer vi tar med hensyn til jobb, unger og familie. Jeg har valgt å gå i redusert stilling, har 3 flotte unger og har vært gift med samme mann i 30 år. Jeg tror vi har det så innmari godt fordi vi har tid til hverandre og ikke stresser. Vi har et flott hjem, men vi har rekkehus og ikke stor enebolig. Jeg elsker blogger og instagram med flotte boliger, drømmer meg bort, men er ikke misunnelig, jeg snappet opp ideer og tips. Jeg er veldig fornøyd med eget liv og egne prioriteringer. Lykke til med baby, Anine����

 39. Anonymous

  Kjedelige greier men noen liker å trolle med folk på bloggen deres. Drit i det. Smil og vær glad. Jeg hadde laget et innlegg full av trollekomnentarer som du får og illustrert det med fine bilder. Hi hi. God påske 🐣🐣🐣

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *