JIPPI, ENDELIG!

Happy morning! Det er mandag, solen skinner og dette blir en bra uke! Har nattens søvn gjort underverker? Har jo bare vært oppe to ganger i natt, la oss fortsette med det Anine. 🙂

Denne uken blir litt roligere enn forrige uke, noe som er veldig godt siden turbomamma har blitt en slapp pudding i svangerskapet. Ting tar litt lengre tid og energien går stort sett til Knøttet i magen, men guri så mye det hjelper med litt sol. Det er jo bare SÅ digg!

Ved siden av litt jobb så er planen denne uken å ta en titt på Habitat sin nye butikk på Sandvika Storsenter, levere en god kleshaug til Fretex (jeg har sortert klær til den store gullmedaljen i helgen, klapp på skulderen) og lunsje med noen venninner på fredag. Rugelivet er ikke så værst… 🙂

I Marbella har vi en del ting fra Habitat, blant annet denne runde papirlampa. Just LOVE it! Så de av dere som har hatt lyst på denne kan finne den i en av Habitat sine butikker rundt omkring i landet.

Den er så fin! Om jeg får si det selv… 🙂
Nei dere, jeg får vel komme igang med uka som alle andre. Vi blogges plutselig!
Så håper jeg dere får en topp start på denne flotte uka!
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *