STYLINGTIPS

God torsdag folkens! Har dere hatt en fin dag? 
Her i huset har en vakker syringren flyttet inn og lysene er tent. Perfekt på en litt grå dag! 
Jeg tenkte jeg skulle komme med et enkelt og vårlig stylingtips til dere i dag. De fleste interiørfriker har et eller annet fat som de sikkert er litt lei av. Ved hjelp av litt sand, noen lys, skjell og en syrin ble det så godt som nytt. 
Sanden har jeg kjøpt hos Moodies, de fleste interiørbutikker har sikkert noe sand på lur. 🙂 Bare å høre med de som jobber der. Skjellene og duftlyset kjøpte jeg på Home&Cottage forrige uke, vasen er en gammel Ikeaskatt, telysestaken i lysegrønt er fra Christiania Glasmagasin, den rosa telysestaken er fra Moodies.

 Deilig med noen vårlige farger, eller hva?

Nå er det kosetid med Emmagull som står på menyen, så skal jeg grave i interiørsamlingen etter påskepynten min. Det er jo ikke lenge til påske nå! 🙂 Mmm, gleder meg til påskeegg, påskekrim og masse kos.

Ha en fortreffelig kveld fine lesere.

Klem

0 Comments

 1. love your colors and deko!!! angie from germany

 2. Nydelig ♥ Er så herlig med litt farger igjen:)
  Håper formen er grei med deg i helgen, er meldt nydelig vær:) !!

 3. Anonymous

  Hei, jeg ser at du kan komme hjem og gjøre interiøroppdrag. I den forbindelse lurer jeg på om du kan flere stiler enn den du har hjemme hos deg selv? Ikke det at du ikke har det fint, men jeg er litt mer minimalistisk/moderne stil. Og hvor mye tar du for oppdrag? Også lurte jeg på siden du ikke besvarte min forrige kommentar om du kanskje ikke vil bli kontaktet på den måten, men direkte på mail? Eller om du ikke tar på deg oppdrag lenger? Jeg forsøker meg en gang til før jeg får gå videre til neste mann.

 4. Hei anonym. Joda, jeg er ikke hengt opp i min stil når jeg hjelper andre. 🙂 Så det er ikke noe problem. Men nå har jeg gått ut i permisjon siden formen ikke er så bra, så da ville jeg hørt med en annen en. 🙂

  God helg

 5. Anonymous

  Hei
  Blir så inspirert av bloggen din og elsker Missoni puta di. Har den noe navn? Finner ikke noen som har de fargene du har i din.
  Hilsen Renate 🙂

 6. Så koselig da Renate. 🙂 Jeg vet ikke hva den heter, men om du ringer Xponella i Asker så har de den. Tror det er bestselleren deres. Kanskje de kan sende en til deg.

 7. Anonymous

  God morgen! Klokken din er så flott! Husker du hvor du har fått tak i den? Ha en fin dag 🙂 Ingunn

 8. Hei:) fantastisk klokke. Hvor er fen fra?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *