TIPS TIL KJØKKENET

God fredag! Da var det helg, hurra! Her sjekker snart mamma og pappa inn for helgen, Fredrik er i alpene og får en pust i bakken fra bomba de hormona. Godt for han det! 🙂
Jeg er ikke like komfortabel med å være alene med Emmagull som ellers, så da er det godt å ha gjester. Blir koselig med besøk da! Skal spise god mat og kose oss.

I dag har påskepynten fått se dagslyset igjen og jeg har gjort om litt på kjøkkenet. Det ble rene Riviera Maison utstillingen på kjøkkenøya det her. En favoritt er sprayflaskene med balsalmico og olje, minner meg om restaurantene i Marbella. De er supre vertinnegaver! Synes nå værtfall jeg. Ikke koster de flesk heller og varer myyyye lengre enn blomster.

Jeg får vel begynne å skrelle poteter jeg da, i dag er det en deilig torskemiddag som blir servert i Villa von Krogh. Mmm, snadder!
Riktig GOD helg alle sammen! Kos dere masse i go’været!
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *