TUNGE UKER…

God palmesøndag fintfolk! 
Alt bra med dere? Her går det bedre enn hva det har gjort de siste ukene. Har desverre vært noen tunge uker for meg, men nå ser jeg lyset i svangerskapstunnelen. På fredag ble Knøttet og jeg lagt inn på sykehuset til overvåkning, men vi fikk dra hjem igjen i går kveld. Knøttet har litt høye hjerteslag og jeg har vært skikkelig dårlig, så da fikk vi god oppvartning på Bærum. Nå må jeg bare ta det med ro og passe på å lade kreftene til fødselen. 
Det er deilig å være hjemme igjen, men det er ikke så lett å bare ta det med ro når man er hjemme. Her er det alltids noe som skal vaskes, ryddes eller gjøres. Og jeg har litt problemer med å bare la alt ligge. 🙂 Og kanskje litt problemer med å spørre om hjelp… Noen som kjenner seg igjen? Om ikke annet har jeg værtfall klart å avlyse middagsselskapet som jeg skulle ha på påskeaften. Klapp på skulderen!
Litt påskepynt i Villa von Krogh. Elsker påskeliljene! 
Nå får jeg krype opp i go’kroken med et blad og nyte roen. Lillegull og mannen har satt i gang ute med å vaske gårdsplass, urner, trapp og lamper. Deilig! 
Ha en riktig så god søndag og GOD PÅSKE alle sammen!
Skal være litt flinkere til å oppdatere, nå er værtfall energien litt på vei tilbake. Og det er jammen meg godt! 🙂
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *