ENDRING OG HACKING

Goood fredag folkens! Her i huset går hver dag bedre og bedre. Malla Marikken har blitt en måned gammel og jeg klarer fint å røre på meg igjen. 🙂 Det er jo en drøm å kunne trille tur uten smerter! 
Som dere kanskje har fått med dere så ble jeg hacket her forleden og mistet tilgang til hele googlekontoen min, inkludert bloggen som er en “googleblogg”. De stengte bloggen, heldigvis slettet de ikke innholdet noe jeg fikk beskjed om at de hadde gjort da jeg forsøkte å logge meg inn. Nå har jeg blitt forsøkt hacket igjen, fikk en mail fra google at noen i Bangladesh førsøkte å komme seg inn i går. 
Jeg er livredd for at 4 års blogginlegg og baby nr 3 som den er skal bli borte så nå bytter jeg bloggplatform. Innholdet blir det samme og hele bloggen flyttes over. 
Heldigvis så kom jeg meg inn ved å svare på sikkerhetsspørsmålene for å gjenopprette kontoen i tide, vel etter flere hundre forsøk. Men kan jo ikke ha det slik at man skal bli forsøkt hacket hver eneste uke, så jeg gleder meg til å få ny plattform. 
Ellers så håper jeg på å få brukt for disse to i helgen igjen. For en vår og sommer vi har hatt til nå!!! Er ikke det bare i seg selv til å bli lykkelig av? Gleder meg til jeg kan bade. 🙂
I dag skal jeg spenne fast Mallamor i bilsetet og ta en tur til Fetsund. Mormor må jo få kose den minste ungen før hun drar til Toscana i morgen. 🙂 Det er klart. 
Ønsker dere en finfin fredag!!! Så blogges vi siden.
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *