SOMMEREN VÅR

Heisann! Denne sommeren gikk jammen meg fort! Har dere hatt en fin sommer??? Håper virkelig det.
Vi har hatt noen uker her hjemme og noen uker i Marbella. Det gikk over all forventning å reise med Malla Marikken, hun er jo verdens roligste baby. Det var himmelsk å bare slappe av med hele familien, skikkelig luksus. Slike dager lever man lenge på. 
Ferien var som ferier flest, varme, koselige, mat/vinrike, avslappende og late. Et par ekstra kilo snek seg jammen meg på denne gangen også, “lekkert” bikiniskille kom til mors store glede og 20 ekstra kg ble med hjem til Norge. Fantastisk!
Men nå er det andre boller. Nå begynner hverdagen så smått igjen, Fredrik er tilbake i jobb og Emmagull skal begynne på skolen igjen. Da er det vel på tide å få liv i bloggen igjen også. 🙂 Lillegull og jeg kommer til å ta noen turer til Spania i ny og ne, men nå er det slutt på å late seg på bloggfronten. Full skjerpings Anine!
Emmagull gikk på tennis i en uke, kjempestas!
I år har vi oppdaget noen nye perler rett i nærheten av leiligheten vår. Benehavis er en nydelig liten landsby ca 15 min med bil fra Puerto Banus, her er det flust av gode restauranter og en fantastisk atmosfære. MÅ oppleves hvis man er i nærheten! 
Håper dere har det bra alle sammen! Ha en fortsatt fin torsdag, så blogges vi.
Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *