NY FARGE PÅ KJØKKENET?

God dagen! Da er det fredag!!! Hurra!!! Emmagull, Mallababy og jeg er straks på vei ut døra. Har en haug av ting som må fikses. Energien er på topp, jeg har fått en real oppvåkning igjen. Tror jeg har gått i min egne lille babyboble i hele sommer jeg. 🙂 Det er godt å kjenne at kreativiteten og lysten på å gjøre noe hjemme har kommet tilbake.  Nå har jeg fått for meg at jeg skal male kjøkkenet og jeg har lyst på en blåfarge, mulig denne som heter SKYGGEBLÅ. La min elsk på den første gang jeg så den, men har ikke fått brukt den noen sted. Ikke enda. Hva tror dere? Kan det bli fint? Er så gøy å leke seg i Jotuns fargevelger! Kan anbefales! Nå skal jeg dure opp til Fargerike, må jo få lånt meg en prøve. 😉  Vi blogges plutselig! Kanskje med en malekost…   Ha en strålende flott fredag godtfolk! Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *