GRAVIDBUKSER + 3 MND BABY = JOGGING

God morgen alle morgenfugler! Her i huset ligger alle de andre i senga enda, men mor er oppe. I dag er kaffen traktet, ikke presset, den beige koppen i bruk og den nye treningsoutfiten på i håp om at mor får seg en joggetur før bursdagsselskap. Joggetur ja, det ordet skjærer nesten i ørene mine. Men jeg må bare komme meg i form hvis jeg noen gang skal kunne bruke klærne mine igjen. At gravidbuksene er de eneste som spiller på lag med meg er jo nok til at en tur i garderoberommet ikke er så himla artig. “Det er jo bare 3 mnd siden du fikk en baby”  sier folk. Uansett så er gravidbukser noe herk for selvfølelsen. De heter jo tross alt gravidbukser. 🙂 Skulle virkelig ønske at jeg bare kunne knipse på meg litt kondisjon, om ikke annet. Målsettingen er å løpe en time uten å krepere om to uker, wish med luck! Det kan jeg trenge. Jaja, så er formen på bånn, men oppe sover verdens deiligste baby. Malla Marikken har vokst seg ut av vugga, så nå må den byttes ut med større seng. Kjenner det er litt vemodig at den er i bruk for siste gang, ja for det blir ikke noen nr 3 her i huset. Det er mor (ikke far) veldig klar på! Sorry Fred, det ble ingen Alfred på deg. 

Nå venter påfyll av kaffe, en lett frokost og så er ut å løpe om et par timer når mannen våkner til liv etter gårsdagens festlige utdrikningslag.  Ha en topp søndag alle fine folk!   Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *