“NYTT” KJØKKEN

God dagen fine folk! Her har det gått i ett siste uka. Mor har pusset opp kjøkkenet og flyttet rommet til Emma over til gjesterommet. Malla Marikken skal få overta Emmas rom etterhvert. 🙂 Bryllup har vi rukket også. På vakre Thorskog slott i Sverige. Ja, ukene flyr avsted. Men man rekker ganske så mye i permisjonen, men desto fortere går tiden. Nå er det dåp som står i fokus, lillegull skal døpes på søndag. Og jeg som hadde tenkt til å bestille både mat og kake har selvfølgelig gått på “jeg fikser det selv” blemma. Ja, så da får jeg enda litt mer å gjøre. 🙂   Kjøkkenet vårt ble knallbra med den fine fargen DUGGBLÅ fra Jotun/Lady. Det ble mye mer kontrast til alt det hvite.

En liten ommøblering ble det også. Og klokka vår har blitt erstattet med dette lovely bilde fra Moodies.

Nå må vi dra på oss fillene igjen.  🙂 Asker neste. Beina vil ikke etter 1,2 mil trilletur, men må man så må man. 🙂 Gåen!!!   Ha en topp onsdag! Håper solen skinner hos dere også.   Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *