JUHU! IT’S FRIDAY!


Da var det jammen meg helg igjen. 🙂 Deilig! Vi skal kose oss med dåpsforberedelser og ikke minst dåp. Har gjort en del allerede, pusset sølv, handlet mat og stæsj til bordet. Dåpsgaven er i boks og kaken er bestilt. Ja, jeg er jo ingen stor konditor. Da er det godt det finnes flinke folk er ute! 😉 Og ikke har jeg noe mer tid til overs heller, så så greit er det. Blomstene er en suveren favoritt, nemlig hortensia. Naboen hadde slike i sitt bryllup i sommer og det var så fint, derfor hermer jeg etter henne. 🙂 Ja, herming er lov! Både vasene og blomstene er fra Bloom blomster på Nesbru, verdt et besøk! God service og aaaaaltfor mye fint. Kunne ha blakket meg der gitt. Og dere, tusen takk for så koselige tilbakemeldinger på kjøkkenet. Det var veldig hyggelig! Jeg har blitt bitt av malebasillen igjen, så det spørs om ikke stua skal få kjørt seg en runde snart den også. Om det blir ny farge er jeg ikke så sikker på, er nemlig veldig fornøyd med wet sand 4. Saken er bare den at etter snart 5 år har veggene sett sine bedre dager.    Vi får se! Nå er det tid for å lage noe middag. 🙂 Helgen skal nytes!!!   NYT den dere også. Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *