BARNEDÅP

Hei dere! Alt bra? Her i huset har vi jo hatt barnedåp og mor tok selvfølgelig bilder av bordet for å vise dere, men de bildene ble helt ræva om det lov å bruke det ordet. Fru Stress hadde ikke riktig innstilling på kameraet. 🙁 Jaja, sånn kan det gå. Bordet var værtfall pyntet med pompoms, hortensia, sølvbestikk, rosa servitter og selvsagt noen rosa fine kubbelys. Til middag lagde jeg gryterett med potetmos, karmellpudding til dessert og selvsagt en deilig kake til kaffen etterpå. Gjestene rullet omtrent ut av døra etter selskapet. 🙂
Roseballen er lånt av Moodies. De leier den ut til selskaper. 🙂 Nydelig, ikke sant? Det er så koselig å bruke serviset jeg har arvet, og ikke minst alt sølvet. Farmor hadde jammen meg god smak. Den fine sjokoladekaka bestilte jeg av Hancock Cupcakes i Oslo, sinnsykt god og meget lekker! Mmm. Har fremdeles en del igjen som jeg har fryst ned. Nam nam. Nå våkna lillemor her, hun er ikke helt i slaget. Tenner tror jeg, hun klør og klør. Så da får jeg kose litt med de deilige bollekinna hennes. Bilder av dåpsbarnet kommer senere.   Ha en topp onsdag fine mennesker!   Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *