ADD SOME COLOR


God fredag og god helg! Nå skal vi straks sette kursen mot Norefjell. Vel, vi skulle dratt klokken 15, men mannen han som vanlig litt for sen pga jobb. Det kom ikke som noen stor bombe. 🙂 Så da har kona rukket og gi den minste mat, pakket bilen og tatt bilder til bloggen.   Her hjemme byttes skjell og sand ut med mer høst. Lyngen er kjøpt inn, nå mangler i grunn bare noen kongler og litt mose. Som regel har jeg fjernet alle “friske” farger på høsten, men i år får de bli litt til. Et nytt kosepledd har kommet i sofaen og verdens fiiineste pute fra Missoni spriter opp tilværelsen. Det var kjærlighet ved første blikk! Puta er fra Xponella i Asker og pleddet fra Moodies i Asker. Fatet er fra Riviera Maison på Sandvika storsenter.

Nå kom resten av familien her, så da får jeg gire de opp litt så vi kommer oss avgårde.   Riktig GOD helg alle sammen!!! Kos dere masse.    Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *