HEISANN!

God søndag dere! En stund siden sist nå. Dagene er aaaltfor korte! Jeg rekker jo bare halvparten av det jeg vil. 🙂 Men men, vi koser oss lell. Nå venter vi på at Fredrik skal komme seg hjem fra Bergen. Det skal bli godt! Her har jentene vært alene siden fredag morgen, må si det blir litt tomt? Ikke kjedelig, men tomt. 😉 Vi har alltids nok å gjøre. Enten det er tur, bleieskift, leke, lage mat, sove, gå på cafe eller shoppe. I går ble det nytt ulltøy på alle sammen. Klærne fra WoolLand er jo bare til å flytte inn i! SÅÅÅ himla digge. De har en fin butikk på Lilleaker, er også en veldig koselig cafe der som er verdt et besøk. 

Nå skal middagen bestilles, urutinert mor har ikke noe å lage middag av. Så da blir det indisk i dag. Nam! Trekker vinnerene av sengetøyet fra Beach House i kveld, så følg med! Kanskje det er DU som vinner. 🙂 Ha en fin søndag så lenge!   Klem Anine  

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *