HØSTDEKOR

God dag godtfolk. Er det lov å si at man elsker sitt eget kjøkken? Jeg er nesten litt nyforelsket etter jeg malte det blått. 🙂 Det er så lunt og deilig! Høsten er jo en tid for å kose seg litt ekstra innendørs så nå har jeg byttet ut det mest sommerlige med litt mer nøytrale farger. Lurer på om jeg skal dekke til tapeten i hyllene også. Det er jo bare å finne en fin tapet ol.  Og apropo tapeter, jeg leter etter den perfekte tapeten til hallen. Har lyst til å tapetsere et par vegger for å få litt kontrast til trappa. Oppussingsmodus om dagen ja! I morgen drar vi en tur til Marbella igjen, der må det gjøres noe der også. 🙂 Malekosten skal nok få svingt seg! Så har jeg bestilt noe utrolig søtt til Emma sitt rom i dag. Legger det ut etterpå. Tips til barnerom coming up!   Ha en strålende mandag dere.    Klem Anine  

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *