FAMILIEPLEIE

God tirsdag dere. Da er vi snart på vei til varmere strøk igjen. Denne gangen skal vi planlegge oppussing av leiligheten, den blir fort slitt når man leier den ut. 🙂 Så da gjør litt maling susen! Nytt salongbord til terrassen kommer i morgen, så da skal jeg ta bilder så dere får se. Gleder meg!!!  Jeg hadde jo tenkt til å ta en fem dagers detox kur på ferien, men da var en stykk mann som rev seg i håret av frustrasjon. 🙂 Og jeg som elsker detox! Kom over en ny detox kur jeg ikke har prøvd før i går, så da er jeg jo gira i femte gir på å komme i gang. Men kan jo skjønne det litt? Er avhengig av å lage all maten og spise den hjemme. Muligens litt kjipt for de andre som er med? Jeg får vel ha den tilgode da. Jaja, sånn går no dagan. Kona er håpløs, den største ungen som ser veldig søt ut er trassig og mannen er lite på hjemmebane. Enda godt at Malla Marikken er til å spise opp! 🙂 Det er ikke alle perioder i livet som er like rosenrøde. Den hektiske hverdagen er pyton av og til. Det som er sikkert er at det skal bli godt å bare være sammen alle fire litt. Familietid, det er det beste som finnes.  Vi blogges fra solkysten da dere. Nå skal jeg pakke for alle mann og så skal vi ned å pleie familien. 🙂 Det blir godt. Ha en super dag fine folk!   Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *