EN TUNG TID

Hei alle sammen. Alt bra med dere? Her går det fremover. 🙂 Jeg har hatt en litt vanskelig tid i det siste, så da har bloggen blitt nedprioritert dessverre. Det er nå en gang sånn at noen perioder i livet er tyngere enn andre, og sånn har denne høsten vært for meg. Prøver så godt jeg kan å være blid og positiv, men det er ikke alle dager som er like lette. Det har mye med at man er ens største kritiker og ikke ens bestevenn å gjøre. En klok venninne sa forleden at jeg kan sette meg ved “siden av meg selv ” og gi komplimenter og backe meg selv opp som jeg gjør med de rundt meg. Høres kanskje helt rart ut, men det er noe i det. 🙂 Jeg har litt å jobbe med?  Nå har det seg sånn at man tar frustrasjonen si utover sine nærmeste, så jeg har nok ikke vært den beste å leve med de siste månedene. Operasjon ta livet og lykken tilbake i gang! Nå er det slutt på å deppe over filleting, det som betyr noe er jo at jeg har verdens beste mann, barn, familie og venner. Synes det er greit å dele dette med dere. Jeg vet jo at det er mange som lurer på hvorfor det er så stille her. 🙂 Og jeg synes ikke det er flaut eller skammelig å dele at livet byr på motgang iblant, vi er jo alle menneskelig.  Nå skal jeg gjøre noe som er balsam for sjelen, nemlig trille/jogge med verdens deiligste baby. Det er deilig det!   Ha en fin dag alle sammen. Klem Anine    

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *