ØNSKELISTE…

GOD TIRSDAG GODTFOLK! Det nærmer seg jul og jeg ønsker meg en hel del i år. 🙂 Jeg vurderer å selge den lyse salongen vår og bytte den ut med en fin daybed fra Slettvoll. Og til den må man jo ha et lite sidebord, så da er speilbordet fra Maison Malou høyt oppe på ønskelista. Det er så himla fint! Enig? Eller så er disse fra Zanz også bare heeelt nydelige.

Til kjøkkenet ønsker jeg meg denne lekkerbisken fra Missoni. Og en blå kaffekopp fra Vakre Rom? Kaffekjerring vet dere. Og sist men ikke minst disse superfine “julekulene” fra Milla Boutique. Spørs om ikke jeg må dure inn til byen for å sikre meg et par stykk. Var ikke de fine? Jeg gleder meg til å pynte til jul! Det er alltid like koselig det.    Ha en finfin dag alle sammen!   Klem Anine  

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *