PERFEKT VERTINNE OG JULEGAVE

God aften! Her ligger vi slakt hele gjengen, vel ikke Fredrik. Han er på jobb som vanlig. Jentene koser seg og ler på gulvet mens mor sitter i go’kroken i sofaen med macen på fanget. Duftlyset brenner og minner meg på at vi snart går julen i møte, mmm. Det er herlig! Durance har kommet med noen utrolig deilige dufter som jeg selvsagt har sikret meg. Duftlys må man ha! I håp om snø så brenner jeg snowflake, herremin den lukter godt! Friskt og deilig. Til jul så kommer pepperkakeduften ut av skapet for å nytes. Jeg kjøpte mine på Moodies, men har sett de har fått de inn på Home&Cottage også. De hadde disse søte små pakkene med tre forskjellige minilys, en perfekt vertinne eller julegave. Jeg hadde værtfall blitt veldig glad for noe slikt. 🙂       

Durance er alltid en slager i Villa von Krogh! Hvilke duftlys er deres favoritter? Nå skal jeg lade opp batteriene en halvtimes tid, så er det leggetid for begge snuppeluppene. Og så dere, så er det tid for å hente opp noen av juleeskene fra kjelleren. Jeg må finne pakkepynten til adventskalenderen. 🙂 O jul med din glede i november! Men huset blir nok ikke pyntet før i desember. 😉   Ha en flott kveld videre dere.  Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *