VEKTNEDGANG OG TRENING ETTER SVANGERSKAP

God tirsdag dere! Ingenting er som å starte dagen ute i frisk luft! Etter svangerskapet har jeg prøvd å komme meg ned i normalvekt og trille turer, men det har stoppet opp på -19 kg. Så nå er trening trappet opp betraktelig for å bli kvitt de siste 10 kg. Det er deprimerende, synes hvertfall jeg, og ikke få på seg sine gamle klær enda. Forrige gang var jeg tilbake etter 7 mnd, men det går nok ikke denne gangen gitt. Gi det et år sier “alle”, jeg er da ALTFOR utålmodig til det. 🙂 Ikke gikk ammingen etter boka denne gangen heller, så jeg kjører på med VG’s VEKTKLUBB, detox og trening. Synes vektklubb er topp, man registrerer alt man spiser så man har kontroll på kaloriene. Man får også trenings og kostholdstips, samt inspirasjon fra andre medlemmer. Noen fler som er på vektklubb? Det kan virkelig anbefales! Målet mitt er å være aktiv i minst en time om dagen. Jeg løper intervaller til jeg får blodsmak i munnen, triller og trener styrke så jeg må gå baklengs ned trapper. Det koster litt å komme seg i bedre form. 🙂 Men til syvende og sist er det verdt det. Og jeg blir så glad av å trene! Og lillemor koser seg veldig i vogna. Hun sover mens jeg durer opp møkkabakken. Bugaboo buffalo er forresten helt topp å jogge med.  Jeg har ny løpetights fra Sportysara som er helt fantastisk! Jeg har vonde knær, så denne med innebygget støttebånd måtte jo bare prøves ut. “Mirakeltights”! 🙂 Superfornøyd! Så skal dere ha dere en ny tights til utendørstrening i høst/vinter bør dere sjekke ut denne. Nytt treningstøy gjør susen på motivasjonen! Den heter CW-X insulator tights. Her er en liten produktbeskrivelse.   Vinter tights med kompresjon.
 Kompresjonstights med suveren støtte inntil kroppen.
 Vindtett og vannavstøtende frontpanel.
 Laget i temperatur regulerende WarmStretch?-materiale.
 Innebygget støttebånd (kinetisk tape) rundt knær, hofter og korsrygg ?  men enorm tilbakemelding fra kunder.
 Kunder med vonde knær, runners knee og keisersnitt etc, tilbakemelder fantastiske erfaringer.
 Kompresjon og støtte gir deg hjelp til å yte maks og restituere deg raskere, også dersom du har plager med muskler og ledd.
 Har en enestående hold-in effekt og ser meget bra ut på både smale og brede. Elsker denne tightsen! Elsker ikke min kjære møkkabakke. Løper opp, går ned, løper opp, går ned. Så trener jeg styrke på toppen til slutt. Perfekt! Synes det er SÅ deilig å slippe å ta med Malla Marikken på barnepassen. Mye bedre å ha henne sovende i vogna mens jeg trener. Tommel opp for å være aktiv! Kjenner humøret er på topp! Nå får jeg nesten hoppe i dusjen og komme i gang med resten av dagens gjøremål. Buskapet er, kom dere ut! Det er fantastisk!   Sporty klem Anine    

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *