VERKER I JULEGENET

God kveld! Vi er fremdeles på ferie, men nå kjenner mor at hjemlengselen har kommet. Det nærmer seg advent og julegenet mitt verker noe veldig. Det klør i hele kroppen etter å pynte til jul! Hverken juletreet i hallen eller adventslysene ble fikset før vi dro, så jeg har en jobb å gjøre på søndag.  Hvordan går det med dere da? Har dere hatt noen fine uker? Noen som har begynt med julepyntingen kanskje? 🙂 Jeg sitter å blar meg gjennom jul på sosiale medier, herlig! Folk er så flinke! Julen er en fantastisk tid, og i år blir den ekstra spesiell siden vi har en liten prinsesse til å kose oss med. Og ikke nok med det, en valp flytter snart hjem til lillesøss og hennes familie. Nok ei lita tulle å kose med. Det blir stas. Nå er det bare noen få dager til vi kommer hjem til furet værbitt og adventstiden. Blir godt å se familien og lille Copper igjen. Savner gutten min jeg. 🙂   Nå skal jeg laste inn noen feriebilder, kanskje det kommer et par her på bloggen. 🙂 Dere kan også se noen på instagram under aninevonkrogh.    Håper dere koser dere alle sammen! Det blir hyppigere blogging nå som ferien er på hell.  GOD kveld dere!!!   Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *