HELLSTRØM OG PASCAL FRA VILLA VON KROGH

God mandag og GOD desember! Skal si det var godt å kjenne kulda igjen. 🙂 Deilig å være hjemme! Og ENDELIG dere! Dette har jeg ventet et år på å fortelle dere! Dere husker kanskje at vi hadde en innspilling her i fjor? Vel, nå kommer det endelig på skjermen. Nemlig noen episoder av JUL MED HELLSTRØM OG PASCAL fra Villa von Krogh. Som jeg gleder meg!!! 🙂 Det var litt av en opplevelse å se både Hellstrøm og Pascal på mitt eget kjøkken kan jeg si, og så koselige folk da! De hadde også gjester, Hanne Sørvåg, Helene Bøksle, Didrik Solli-Tangen, Asgeir Borgemoen, Ida Gran-Jansen og Silje Sandmæl. Og Per Sundnes som progamleder. Søndag kl 20.00 på TV3 folkens! Da skal værtfall vi være benket foran tv’n. 🙂 Julemusikken er på, kaffen er inntatt. Nå er det bare å begynne å pakke ut og så hente opp noen esker med julepynt. HURRA, det er DESEMBER!!! Ha en nydelig start på en flott julemåned. Adventsklem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *