VÅRT JULEHUS 2014

God kveld dere! Da er minstegull i seng, mens Emmagull sitter ved siden av meg og koser. Julekos! 🙂 Jeg har rukket å bli ferdig med all julepynt i dag. Juletreet i hallen er finito, julekalenderne er for lengst begynt på og jeg er helt kake. Er faktisk helt gåen. 🙂 Men hva gjør man ikke for å få litt julestemning? Nå gjenstår bare å lime sammen pepperkakehuset, men det skal Fredrik få hjelpe meg med. Klønete som jeg er så har jeg brent meg noen ganger på knekken, fysj så vondt! Da er det bedre at han gjør det i stedet. Julekalenderen til Emma ble kopi av fjorårets, juletre med 24 gaver. Treet kjøpte jeg på Mester Grønn og lyskulene er fra Sirius. Det er en grønn, hvit, sølv, gull, turkis og naturlig jul hos oss i år. De røde kulene til Fredrik er ikke å se noen sted. 😉 Merkelig det der. Nå skal jeg mosekose Emmagull litt før siste arbeidsoppgave for dagen skal gjøres. Håper dere har hatt en fin 3. desember folkens!  Nyt resten av den.    Adventsklem Anine    

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *