MORS JULEKJØKKEN

God morgen godtfolk! Lysene er tent, Emma og Malla Marikken ser på barnetv, den største av de med en kjærlighet i munnen som hun fikk i adventskalenderen sin. Hun minste med en leke. Jeg har traktet kaffe og skal slurpe i meg et par kopper før jeg hiver meg over helgens liste med gjøremål. Godt jeg la meg tidlig i går, for denne helgen blir travel. 🙂 Og med tidlig mener jeg kl 20.00, #slitensmåbarnsmor 🙂

Lamper fra Zanz, stoler fra Kartell/Xponella, trefat fra Moodies, “snø” og glassfat med klokke fra Riviera Maison Sandvika Storsenter, bord fra Zanz.
Hva er lørdagsplanene deres da?  Jeg får vel lage en arm ridder til Emmagull nå, så blir jeg kvitt masinga fra sofakroken. Ha en topp lørdag dere! Kos dere.   Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *