TRE FANTASTISKE NETTBUTIKKER TIL BARNEROM

God fredag! Her kommer et par tips på fine nettbutikker til barn i vårt naboland Sverige. Jeg kommer til å gå bananas her når rommet til Malla Marikken skal innredes. 🙂 MINIROOM.SE Kjenner at den skyen roper etter å komme hjem til Villa von Krogh. Og så er det CIRKUSFABRIKEN.SE  Alle har SÅ mye fint!

Og sist, men ikke minst ELINASTUDIO.SE

Bare han jeg bor med skjønner at dobbeltsenga skal ut fra Malla Marikken sitt rom nå. 🙂 Ja, da blir det saker! Det er i grunn dårlig gjort å være så sta på det der når mor har en sinnsykt stor trang til å innrede barnerommet. Hallo, hun er 7 måneder Fredrik!!! Jeg blir gal snart!!!   Litt galehus her altså, nå skal hele den rare familien ut å handle inn mat for helgen. Til og med kake blir det denne helgen. Baderingen jubler ikke akkurat av glede, men det gjør mor. 🙂 Mmm, kake blir godt.   Riktig GOD (og litt gal) helg dere! Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *