VÅR LØRDAG I HEIMEN

God kveld i stugo. Her i huset har det vært en slapp helg så langt. Emmagull er endelig i form etter en uke med influensa, men nå er lillegull helt slått ut. Lille kjærligheten min. Mammahjertet har det ikke bra når barna er syke. Etter en kjip og kjedelig uke så ventet et pepperkakehus på Emma Sofie i dag. Godt å se at hun har litt energi igjen. Masse godis! Litt på pepperkakehuset og mye i magen. Sånn som det skal være. 🙂    Nå har vi hatt nok sykdom her i huset, så vi håper den takker for seg snart. Det er bare å dra sin vei!  I morgen får dere se pepperkakehuset til Emmagull. Ble jammen ikke værst! Lekent og fargerikt, akkurat som henne selv.   Nå venter en julefilm i go’kroken. Det er jo lørdag. 🙂    Ha en fortsatt fin helg dere.   Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *