SO THIS IS CHRISTMAS

Heisann godtfolk! Bare 9 dager igjen til jul. 🙂 Det går fort! Vi må snart ut å handle en ekte gran. Ja, selv om det er så praktisk som så med en uekte en så kommer ikke den skikkelige julestemninga i hus før lukten av julagrana kan nytes. Det kan jo bli artig med en krabbene frøken og juletre. Mulig mor må passe på hele tiden. 🙂 Treet altså, hehe. Tips til julepynt:

  • Store kuler langt inn i treet
  • Ulike figurer og teksturer
  • Legg lette kuler, snøkrystaller ol på grenene i stedet for å henge de opp
  • Har du litt sliten tråd på kulene? Bytt til en fin tråd.
  • Legg ved, pakker eller pompoms under treet

    

Det var det første treet vårt, to igjen å vise dere. Fredrik har kanskje kjøpt tidenes mest pjuske tre, så pjuskt at det nesten ikke er bloggbart. Men, med noen kuler og litt lys så duger det lell. Dere skal få se hvis dere lover å ikke le! 🙂 Nå er det slappe av tid, mor er kaputt.  Ha en fin kveld dere.   Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *