JUJU HATS

  God torsdag! Dette har vært en effektiv dag så langt. Vi skal ha selskap på lørdag, så da får hele huset en skikkelig runde med rydding og vasking. Garderoberommet har blitt shinet opp, kjøleskapene er rensket og vasket, jeg har løpt på mølla, lekt med Mallamor og fått meg en time på øyet. Ikke værst før 16! 🙂 Nå sover lillegull litt, så da får mor blogge og drikke kaffe.    Jeg har forelsket meg helt i disse fjærdkorasjonene, nærmere sagt juju hats. Jeg har SÅ lyst på noen sånne! Og så har jeg veldig lyst på noen grønne vegger. 🙂 Male? Ja, hvorfor ikke! Nå kom svigerinna mi inn døra her, midt i blogginga. Makan! 😉 Nei, jeg får vel nesten være litt sosial. 🙂    Blogges siden dere! Ha en tipp topp torsdag videre!!!   Klem Anine   Bilder fra google.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *