KJIP UKE, HERLIG HELG!

God søndag og god kveld! Har dere hatt en fin helg så langt? Håper det! Her har vi hatt gjester, igjen. Både middagsgjester i går og i dag, superkos! Ukene går i ett om dagen og helgene går med til lystige lag. I går kokkelerte Fredrik og Emma for meg og noen venninner, det blir ikke bedre enn det. 🙂 Spisestua har blitt noe helt annet etter vi fikk det runde bordet og de digge stolene fra Riviera Maison på Sandvika Storsenter. Man blir sittende i timesvis. Er SÅ fornøyd! Og til jul er jeg kjent for å kjøpe en gave til huset, i år ga jeg den til Fredrik i stedet. Et speil jeg selv hadde lyst på. 🙂 Har lenge tenkt på å ha et speil der, men har ikke vært så hypp på å skjule for mye av mursteinsveggen som jeg er så glad i. Så da jeg kom over speilet fra Kartell hos Xponella i Asker var det ingen tvil, det måtte vi ha! Speilet er samme sjanger som Kartell stolene på kjøkkenet, så det passet fint inn i Villa von Krogh. 🙂 Fredrik fikk andre gaver som han muligens ble mer glad for altså. Bare muligens, han jo litt interiørnerd han også stakkars. Mirrorselfie, say cheese!

  Til jul fikk jeg fire vaser, blant annet denne lekre boblen fra Magnor. ELSKER den! En skikkelig universal vase. Tro det eller ei, det trengte a mor.

  Nå er hele gjengen gode og mette etter en kulinarisk helg. Nå skal vi få jentene i seng og så er det kosetid med mye snadder på tv. DIGG!  Godt med litt kosetid alene med kjæresten min før den kjedelige og altfor travle hverdagen henter oss inn igjen i morgen.    GOD KVELD DERE!   Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *