FARGEKLATT

God torsdag fine dere! Nå er jeg luta lei vinter, skulle ønske jeg kunne hoppe på første fly til sol og varme. Tatt med meg lille snuppa en tur til Marbella. Å, det hadde vært noe det. 🙂 Det er godt vi går lysere tider i møte for jeg gleder meg til å flytte ut i hagen igjen! Det hjelper med en liten fargeklatt her og der, og min fargeglade missonipute piffer opp enhver dag her i Villa von Krogh. Jeg har blitt skikkelig glad i den. 🙂 Har dere en slik ting dere bare ELSKER? Evt hva?

Og så elsker jeg disse boble vasene mine da. Selvfølgelig.   I dag kommer barselgruppa på vafler, men først må det støvsuges, minste ungen må få av seg pysjen og så skal vi dure opp på treninga. bare tiden av veien med ord! Turbomamma i dag! 🙂 Herlig!!!   Ha en skjønn dag fine lesere. Dere er herlige!   Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *