KYLLING OG CHORIZO SALAT

Heisann hoppsann! Som disse dagene flyr altså! Jeg har begynt å jobbbe litt igjen, har i grunn gjort det en god stund allerede. Er deilig å komme seg ut og få brukt hodet på litt annet enn baby.  Men når sant skal sier så er det best å være hjemme med henne. 🙂 Som vi koser oss, lillemor og jeg. Hun blir nussa i hjel og jeg får all den kosen jeg trenger. Mmm, nyyyyter! Er det noe jeg ikke nøt i dag var middagen. For når mor jobber og kommer hjem til middag så er det ikke alltid like spennende. (den sjeldne gang det skjer at mannen mekker hverdagsmiddag) Vi hadde ikke denne digge salaten til middag i dag for å si det sånn. Nei, kylling og ris. Kanskje verdens kjedeligste middag, eller hva? Nå som våren banker på døra her på østlandet så vekkes salatappetitten igjen. Så da kan du droppe den kjipe risen og lage en salat neste gang Fredrik. Salaten over her er superdigg! Den er perkfekt for lørdagsmiddag her i huset. Hint hint Fredrik. Vi kan godt ha den på søndag siden jeg skal ut på vift med jentene på lørdag. 😉 Oppskrift kommer her for de av dere som vil teste den ut.  DIGG KYLLING OG CHORIZO SALAT

Ingredienser:
Chorizo pølse (jeg liker best den fra Grillstad)
Kylling
Salat
Pastaskruer
Pinjekjerner
Mais
Paprika
Rødløk
Fetaost, evt mozarella
Agurk
Squash
Tomat
Brun pinjekjernene og stek chorizo pølsene samt kyllingen, bland alle ingerdiensene og topp det hele med en dressing av rapsolje, Honey Dijon sennep, litt honning og eplecider edikk. For en litt sunnere variant kan man jo droppe fetaost og pastaskruene. Og chorizopølsa, men da blir den ikke like god. 🙂
Noen av dere som har en god salat å anbefale? Tar gjerne mot oppskrifter!!!
Nå skal jeg legge meg paddeflat på sofaen, en stk sliten mamma her nå. 🙂 Gjesper og greier.
Ha en topp kveld dere!
Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *