HYTTELIV PÅ SYNNFJELL

Hyttekos! Ja, det er ikke å forakte. Her kommer endelig bildene fra interiørfototgrafen og stylisten var på besøk hos min svigerinne og svoger på Synnfjell.  De har blandet inn mange gamle skatter med nye møbler, et must for å skape den varme og lune atmosfæren som man gjerne vil ha på hytta. Vi koser oss værtfall noe veldig når vi er på besøk her!  Dere kjenner kanskje igjen bordet fra vår hage? Det var Sarah som oppdaget Fru Blom Design, så da hermet jeg likeså godt etter henne. Benken er også fra Fru Blom.

Fredrik drømmer om fjellhytte han også, jeg er litt mer tilbakeholden. Men kjenner jeg han rett så får han det som han vil. Etterhvert. 🙂 Koselig hytte, eller hva? Hele reportasjen kan dere lese her. Fortsatt fin torsdag! Klem Anine   Bilder Inger Mette Meling Kostveit.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *