SNEAK PEEK AV NY BLOGG

God kveld folkens! Nå er det ikke lenge til den nye bloggen går live. Onsdag er den store dagen! Bloggen er “in the making”, altså ikke ferdig enda. Men dere kan se oppsettet noenlunde allerede. Bloggadressen blir endret, samme med header og diverse småtteri som font, farge osv. Nytt på denne bloggen er at man kommer inn på en forside, altså ikke direkte inn på blogginnleggene. For å komme til blogginnlegg trykker man enkelt og greit på BLOGG FEED. Da kommer innleggene etter hverandre som dere er vant til. Vil dere ta en sneak peek kan dere trykke dere inn HER. Bloggen kommer til å se litt annerledes ut etter jeg har fått satt litt mer “Aninepreg” på den. Gleder meg Sånn ca SÅÅÅ mye! Nye adressen blir den gamle, www.villavonkrogh.com   Hope to see you there!  Nå kommer snart Emmagull hjem etter sin første stafett. Lille skiløper’n min. 🙂 Skal lage en kopp med kakao til henne jeg. Da blir hun glad.   Nyt kvelden videre! Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *