INSPO TIL GUTTENE, BÅDE STORE OG SMÅ

Heisann! Det er fler av dere som har ønsket dere inspirasjon til gutterom, ja i alle aldere. Her kommer et knippe med fantastiske rom som jeg håper dere kan få litt inspo av.     

Dette rommet stylet svenske Hanna for Ellos. Legg merke til malingen på veggen. Det er ingen sak å male en vegg i to farger. Bare mal den lyseste fagren først. la den tørke, teip maskeringsteip der du vil ha skille og mal med den andre fargen. Når du er ferdig med siste strøket fjerner du bare maskeringsteipen med en gang. Bildene er fra hennes hjemmeside som dere kan se her.

En litt dusere variant her. Hvem vil vel ikke ha et eget rom under senga si? Bildet er fra her.  Og her har dere et stilig ungdomsrom. Fresht med gult! Her er det også malt i ulike farger, enkelt og dekorativt.

Hyller med bøker og leker er en fin erstatning for bilder. Ikke bare er det dekorativt, man får ekstra oppbevaring også. Bildet er fra denne bloggen.

Og sist men ikke minst, retrorommet fra denne bloggen. Morsom tapet fra Blafre på en vegg og skap og seng i samme farge som på tapeten. Stilig!

Noen fine nettbutikker for barnestæsj sånn på tampen.  – Blafre – Minirom.se – Lykkefryd – Guttelus  – Urban Walls   Da er det bare å ønske dere alle en GOD helg! Kos dere. 😉   Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *