LA OSS BLI KJENT

Heisann dere! Hatt en fin dag? Vi har fått barnehageplass til Malla Marikken i dag, førstevalget! Hvor fantastisk er ikke det? For en uke altså… 🙂 Jeg svever!

Tenkte å ta dere gjennom en liten guidet tur her i kveld. Vise dere litt rundt på bloggen. Jeg tar ikke alt i kveld, kan bli for mye å ta inn. 🙂 Hadde vært det for meg værtfall…

Først ut er å “like” blogginnlegget. Dere ser facebook ikonet både over innleggene og under. Under er også google+ , twitter, pinterest. Kommentarer legger man igjen i kommentarfeltet som er under innlegget. Nå har jeg åpnet opp for at alle skal kunne kommentere, man må bare skrive inn epostadressen sin.

Skjermbilde 2015-03-19 kl. 17.18.42

Dere kan “pinne” mine bilder på deres pinterest hvis dere vil. Pin it ikonet er øverst inne i bildene. Bildet er fra innspillingen av Tina & Bettina the movie som ble spilt inn her hjemme. Det var tider! 🙂 OG kaos. OMG.

Skjermbilde 2015-03-19 kl. 16.57.49

Trykker dere inn på SOSIALE MEDIER finner dere link til Villa von Krogh på facebook, instagram, pinterest og snapchat.

Skjermbilde 2015-03-19 kl. 16.31.01

Under KONTAKT MEG finner dere mailen min. Bare å trykke på bildet så kommer dere direkte til mailen.

Skjermbilde 2015-03-19 kl. 16.31.15

BLOGG FEED er der dere finner blogginnleggene under hverandre slik som dere er vant til. FORSIDEN er den dere kommer inn på når dere går inn på www.villavonkrogh.com. Der har dere oversikt over de siste innleggene.

Skjermbilde 2015-03-19 kl. 16.39.36

Det holder for i dag. 🙂 Dere må bare spørre meg om det er noe dere lurer på. Hva som helst!

Da tar vi kvelden, i morgen kommer det tips til sunn snacks. Er blitt “så sunn” skjønner dere. 😉 Vel… Men det er godt, I promise!

Lik gjerne innlegget. 😉

Nyt kvelden, så sees vi igjen i morgen.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *