SUNNE PANNEKAKER

sunne banan pannekaker

Her kommer de sunne pannekakene som jeg nevnte såvidt tildligere denne uka. Jeg fikk oppskriften fra Jeanette med bloggen WA2WO, hun har lagt om sitt kosthold og gått ned 23 kg. WOW! Selv så er jeg til tider så sugen på noe søtt det er vanskelig å holde seg unna sukker og da er det kjekt med noe enkelt, sunt og godt som kan erstatte sjokoladen eller pottisen. Jeg har fremdeles noen kg fra jeg dyttet kroppen full av hveteboller i fjor, så jeg prøver så godt jeg kan å spise riktig mat og trene bra for å bli i bedre form og få mer overskudd. Noen fler som er på samme bølge? 🙂

Jeg serverte disse bananpannekakene til Emma og Fredrik til lunsj i dag. Fredrik åt opp, Emma var det litt værre med. Jeg måtte faktisk tvinge i ungen maten og bli skikkelig streng. Uff da… Er for sunne rett og slett. 😉 Men er man sugen på noe søtt og ikke bør spise sjokolade hver bidige dag så er disse topp.

Til en person trenger du to egg og en banan. Miks det sammen (jeg bruker stavmikser), stek to pannekaker på medium varme. Ha noen friske bær til. Jeg har brukt litt sukkersøtt fra Sunkost på bærene, kunstig søtningsstoff som smaker ok.

bananpannekaker

Nam! 

Nå er det tid for å ta klesvasken her i huset. Det kjedeligste jeg vet om. Snork…

Ha en fortsatt flott søndag! Selv om det snør, værtfall her. Fysj!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *