ANINE = ROTEHUE!

God morgen godtfolk!

Solen skinner og livet er topp! I dag hadde jeg store planer om å stæsje opp huset med påskepynt, men jeg finner ikke påskepynten. Hvor i alle dager har jeg lagt den? Hvordan er det mulig? Det er ikke lenge siden jeg flyttet det fra skapet i stua ned i kjelleren heller, men det er helt svart i toppetasjen til mor. Det er ganske åpenlyst at jeg ikke fant opp kruttet. Uff, #oppgitt. 

påskepynt villa von krogh påskepynt tips

Påskepynt eller ei, påsken nærmer seg og det blir deilig! Vi skal ha en skikkelig koselig asfaltpåske her i Asker. Ikke noe snø, fjell eller lange skiturer med kvikk lunsj. Perfekt for fru vil ikke ha hytte på fjellet. 😉 Men påskeegg, det skal jeg ha! Tips til verdens beste påskeegg kommer senere!

Ha en strålende dag folkens! Så sees vi her inne senere i dag.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *